Juniorien purjehduskoulu

Kesän 2017 juniorikurssit alkavat normaaliin tapaan kesäkuussa välittömästi koulujen päättymisen jälkeen. Kurssiohjelma noudattaa samoja periaatteita kuin aiemmin eli on useampiportainen ja mahdollistaa kehittymisen vasta-alkajasta pitkälle yhden kesän aikana.

Koulutusveneinä käytämme optimistijollia ja nuorten kevytvenepurjehduksen alkeiskurssilla Zoomia. Kurssilaiset saavat koulun puolesta käyttöönsä veneet ja kelluntaliivin. Juniorien purjehduskoulun vastuuohjaajina toimivat Suomen Purjehdus ja Veneilyn ohjaajakurssin käyneitä junioriohjaajia.

Kurssimaksu on 150 euroa. TPS:n jäsenet saavat kurssimaksusta 10% alennuksen. Kurssimaksusta laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen varausmaksu 50 e. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä, muussa tapauksessa ilmoittautuminen ei ole sitova ja paikka vapautuu jollekin toiselle. Varausmaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen peruutetaan.

Lisätietoja:
Katja Rytkönen