Kihti TwoStar

Kihti TwoStar 2017 kilpailukutsu

Tapahtuma: Kihti TwoStar 2017 LYS-matkapurjehduskilpailu kahden hengen miehistöille.
Tapahtuma on avoin kaikille LYS-säännön täyttäville veneille.

Järjestäjä : Turun Pursiseura ry (TPS)

Aika: lauantai 27. toukokuuta 2017

Kilpailukutsu on laadittu Purjehduksen kilpailusääntöjen liitteen L kappalenumeroinnin mukaisesti. Puuttuvat kappaleet ja numerot on tarkoituksellisesti jätetty pois.

1 SÄÄNNÖT
1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä.
1.2 Mitkään kansallisen järjestön määräykset eivät ole voimassa.
1.3 LYS luokkasäännöt ovat voimassa.
1.4 Osallistuvilla veneillä tulee olla varusteena GSM puhelin.
1.5  Muutokset PKS:ihin: automaattiohjauksen käyttö on sallittu, tämä muuttaa PKS 52- sääntöä.
1.5.1 Pelastusliivien käyttö on pakollista kilpailun aikana (kannella oltaessa).

3 KILPAILUKELPOISUUS, ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT
3.1 Kilpailu on avoin kaikille LYS-luokkasäännön täyttäville veneille, joissa on 2 hengen miehistö.
3.2 Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 22.5.2017 mennessä täyttämällä Turun Pursiseuran nettisivujen kautta ilmoittautumislomake, www.turunpursiseura.fi, sekä maksamalla samalla ilmoittautumismaksu.
3.3 Kunkin ilmoittautumisen tulee sisältää seuraavat tiedot: Kipparin ja miehistön nimet , Purjenumero , Seura ja Veneen LYS-luku

5 ILMOITTAUTUMISMAKSU
5.1 Ilmoittautumismaksu on 50 euroa. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

7 AIKATAULU
7.1 Perjantaina 26.5. klo 19:00 Kipparikokous TPS:n rannassa Ruissalossa
7.2 Lauantai 27.5. klo 09:55 Ensimmäinen varoitusviesti
7.3 Illan vietto Svinöholmissa ja palkintojen jako noin klo 19:00

8 VARUSTEIDEN JA MITTOJEN TARKASTUKSET
Milloin tahansa voidaan tarkastaa, onko vene tai sen varuste luokkasääntöjen ja purjehdusohjeiden mukainen.

9 PURJEHDUSOHJEET
Purjehdusohjeet ovat saatavana kipparikokouksen yhteydessäja TPS:n Kihti TwoStar- verkkosivulla.

10 KILPAILUPAIKKA
10.1 Kilpailualue on Saaristomerellä.
10.2 Kilpailusatama on TPS:n kotisatama, Pursiseuranranta 30, 20100 Turku.
10.3 Lähtöalue on Pohjois-Airistolla Viittakarin ja Kuuvan nokan läheisyydessä
10.4 Maali sijaitsee Svinöholmissa, N 60° 7.885′, E 22° 5.640′

11 RADAT
Purjehdittava rata on saaristorata. Tavoiteaika on noin 7 tuntia.

19 PALKINNOT
Turun Pursiseuran palkinnot jaetaan SPV:n palkintokaavan mukaan.

20 VASTUUVAPAUTUS
Kilpailijat osallistuvat kilpailuun täysin omalla vastuullaan. Katso sääntöä4, Päätös kilpailla. Kilpailun järjestäjäei ota vastuulleen mitään korvausvelvollisuutta mistään aineellisesta tai henkilövahingosta tai kuolemantapauksesta, joka tapahtuu kilpailun yhteydessätai sitäennen, sen aikana tai sen jälkeen.

21 VAKUUTUS
Jokaisella osallistuvalla veneelläon oltava voimassa oleva vastuuvakuutus.

22 LISäTIETOJA
Turun Pursiseura ry, Pursiseuranranta 30, 20100 Turku, kilpailut@turunpursiseura.fi, www.turunpursiseura.fi

23 MUUTOKSET
Kaikki muutokset tähän kilpailukutsuun julkaistaan 26.5.2017 mennessä Turun Pursiseuran www-sivuilla www.turunpursiseura.fi.