Purjebägit Cup

Kilpailukutsu

Tapahtuma: Purjebägit Cup – Tiistaikilpailut 23.5. – 29.8.2017, köliveneille.

Järjestäjä: Turun Pursiseura ry (TPS), Pursiseuranranta 30, 20100 Turku

Aika: 23.5. – 29.8.2017

1    SÄÄNNÖT

1.1    Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä.

1.2    Mitkään kansallisen järjestön määräykset eivät ole voimassa.

3    KILPAILUKELPOISUUS  JA ILMOITTAUTUMINEN

3.1    Kilpailu on avoin kaikille LYS-luokan veneille.

3.2    Kilpailu purjehditaan LYS-tasoitussäännön mukaisesti kahdessa luokassa. LYS1 luokkaan kuuluvat veneet joiden LYS -luku on 1,17 tai suurempi. LYS2 -luokkaan kuuluvat muut kuin LYS1 luokan veneet.

3.2    Ilmoittautumiset tehdään TPS:n Purjebägit Cup verkkosivuilla viimeistään 7 päivän kuluessa veneen osallistumisesta ensimmäiseen purjehdukseensa kilpailussa.

3.3    Kunkin ilmoittautumisen tulee sisältää seuraavat tiedot:
Nimi – Osoite – Venetyyppi – Veneen nimi – Purjenumero – Seura – LYS luku.

3.4    Veneen on ilmoittauduttava kilpailulautakunnalle jokaisena kilpailupäivänä ennen lähtöään.

3.5    Kilpailussa ei ole ilmoittautumismaksua.

7    AIKATAULU

7.1    Purjebägit Cupin kipparikokous pidetään keskiviikkona 19.4.2017 klo 19:00 kilpapurjehdusillan yhteydessä ravintola Old Bankissa.

7.2    Purjebägit Cup on yksi kilpailu, johon sisältyy seuraavina kilpailupäivinä suoritettavat 8 purjehdusta: 23.5., 30.5., 6.6., 13.6., 8.8., 15.8., 22.8. ja 29.8.

7.3    Kunakin kilpailupäivänä purjehditaan yksi purjehdus kilpailupäällikön viestinnän mukaisesti.

7.4    Ensimmäisen luokan varoitusviesti annetaan kilpailupäivänä kello 18:20.

9    PURJEHDUSOHJEET

Purjehdusohjeet ovat saatavana TPS:n Purjebägit Cup verkkosivuilta.

10    KILPAILUPAIKKA

Kilpailualue sijaitsee Pohjois-Airistolla.

13    PISTELASKU

13.1    Kilpailussa käytetään Purjehduksen kilpailusääntöjen liitteen A mukaista pistelaskujärjestelmää.

13.2    Veneen kokonaispistemäärä on sen kaikista purjehduksista saamien pistemäärien summa, josta vähennetään sen 2 huonointa kaikista kilpailun purjehduksista saamaa pistemäärää, tämä muuttaa sääntöä A2.

19    PALKINNOT

TPS:n palkinnot jaetaan SPV:n palkintokaavan mukaan.

20    VASTUUVAPAUTUS

20.1    Kilpailijat osallistuvat kilpailuun täysin omalla vastuullaan. Katso sääntöä 4, Päätös kilpailla. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuulleen mitään korvausvelvollisuutta mistään aineellisesta tai henkilövahingosta tai kuolemantapauksesta, joka tapahtuu kilpailun yhteydessä tai sitä ennen, sen aikana tai sen jälkeen.

21    VAKUUTUS

Jokaisella kilpailevalla veneellä tulee olla voimassaoleva vastuuvakuutus.

22    LISÄTIETOJA

Turun Pursiseura (TPS)
www.turunpursiseura.fi

23    MUUTOKSET

Kaikki muutokset tähän kilpailukutsuun julkaistaan 22.5.2017 mennessä TPS:n Purjebägit Cup verkkosivuilla.

Tiukat pipot ja kireät pinnat ovat kiellettyjä!