Turun Hopea

TURUN HOPEA KILPAPURJEHDUKSEN KILPAILUKUTSU

Tapahtuma: Turun Hopea Kilpapurjehdus

Tapahtuma on avoin kaikille SPV:n jäsenseurojen purjehtijoille

Järjestäjä Turun Pursiseura ry (TPS), Pursiseuranranta 30, 20100 Turku

Aika  4.6.2017

Kilpailukutsu on laadittu Purjehduksen kilpailusääntöjen liitteen L kappalenumeroinnin mukaisesti. Puuttuvat kappaleet ja numerot on tarkoituksellisesti jätetty pois.
1 SÄÄNNÖT
1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä.
1.2 Mitkään kansallisen järjestön määräykset eivät ole voimassa.
1.3 LYS-luokkasäännöt ovat voimassa LYS – luokkien osalta.
1.4 Pelastusliivien käytössä noudatetaan kunkin luokan luokkasääntöä.

3 KILPAILULUOKAT, ILMOITTAUTUMINEN JA MAKSUT
3.1     LYS – Kilpailu on avoin: kaikille LYS-luokkasäännön täyttäville veneille.
Hai – veneet sekä H – veneet kilpailevat kumpikin omana luokkanaan, mikäli     luokkaan ilmoittautuu vähintään kolme venettä.
3.2 Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 29.5.2017 mennessä Turun Pursiseuran kotisivuilla www.turunpursiseura.fi/kilpapurjehdus
3.3 Kunkin ilmoittautumisen tulee sisältää seuraavat tiedot: Kipparin ja miehistön nimet – Purjenumero – Seura – Veneen LYS-luku

5 ILMOITTAUTUMISMAKSU
Ilmoittautumismaksu on 50 euroa. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

7 AIKATAULU
4.6. Sunnuntaina klo 9:30 kilpailijoiden kokous TPS:n kotisatamassa, Pursiseuranranta 30, 20100 Turku.

4.6. Sunnuntaina klo 10:55 ensimmäisen lähdön ensimmäinen varoitusviesti, seuraavien lähtöjen ensimmäinen varoitusviesti noin 10 minuuttia ensimmäisen lähdön päättymisen jälkeen.

8 VARUSTEIDEN JA MITTOJEN TARKASTUKSET
Milloin tahansa voidaan tarkastaa, onko vene tai sen varuste luokkasääntöjen ja purjehdusohjeiden mukainen.

9 PURJEHDUSOHJEET
Purjehdusohjeet ovat saatavana kilpailijoden kokouksen yhteydessä.

10 KILPAILUPAIKKA
10.1 Rata-alue sijoittuu Ruissalon ja Vepsän väliselle alueelle, jossa purjehditaan kahdesta neljään ratakilpailua
10.2 Kilpailusatama on TPS:n kotisatama, Pursiseuranranta 30, 20100 Turku.

11 RADAT
Kilpailussa purjehditaan kahdesta neljään ratakilpailua.

19 PALKINNOT
Turun Pursiseuran palkinnot jaetaan SPV:n palkintokaavan mukaan. Turun Hopea purjehduksen palkinnot jaetaan TPS:n syksyn palkintojenjakotilaisuudessa. Kilpailun tukija on Turun Hopea Oy ja jokaisen veneen päällikkö saa perinteisesti Turun Hopean lahjoittaman ”Kipparin mitan”.

20 VASTUUVAPAUTUS
Kilpailijat osallistuvat kilpailuun täysin omalla vastuullaan. Katso sääntöä 4, Päätös kilpailla. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuulleen mitään korvausvelvollisuutta mistään aineellisesta tai henkilövahingosta tai kuolemantapauksesta, joka tapahtuu kilpailun yhteydessä tai sitä ennen, sen aikana tai sen jälkeen.

21 VAKUUTUS
Jokaisella osallistuvalla veneellä on oltava voimassa oleva vastuuvakuutus.

22 LISÄTIETOJA
Turun Pursiseura ry Pursiseuranranta 30, 20100 Turku, kilpailut@turunpursiseura.fi, www.turunpursiseura.fi

23 MUUTOKSET
Kaikki muutokset tähän kilpailukutsuun julkaistaan 3.6.2017 mennessä Turun Pursiseuran www-sivuilla www.turunpursiseura.fi