Ursuit Cup

Kilpailukutsu

Tapahtuma: Keskiviikkokilpailu, kevytveneluokille sekä 606-veneille
Järjestäjä: Turun Pursiseura ry (TPS), Airisto Segelsällskap i Åbo rf (ASS) ja Turun Työväen Pursiseura ry (TTPS)
TPS, Pursiseuranranta 30, 20100 Turku
Aika: 10.5. – 13.9.2017

1 SÄÄNNÖT
1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä.
1.2 Mitkään kansallisen järjestön määräykset eivät ole voimassa.
1.3 Sääntöä 61.1(a) muutetaan seuraavasti: Veneen on heti maaliin tultuaan ilmoitettava kilpailulautakunnalle protestin kohde.
1.4  PKS liite G3 on voimassa kilpailulautakunnan veneelle erikseen antamalla luvalla.

3 KILPAILUKELPOISUUS JA ILMOITTAUTUMINEN
3.1 Kilpailu on avoin seuraaville veneluokille: Optimistijolla, E-Jolla, Zoom8, Laser Radial, Laser 4.7, Laser, Finn, 505 sekä kaikki muut luokat, joita osallistuu kilpailun johonkin yksittäiseen purjehdukseen vähintään 3 venettä.
3.2 Ilmoittautumiset tehdään TPS:n verkkosivuilla viimeistään 7 päivän kuluessa veneen osallistumisesta ensimmäiseen purjehdukseensa kilpailussa.
3.3 Kunkin ilmoittautumisen tulee sisältää seuraavat tiedot:
Nimi – Osoite – Luokka – Purjenumero – Seura – Syntymäaika.
3.4 Kilpailussa ei ole ilmoittautumismaksua

7 AIKATAULU
7.1 Ursuit Cup on yksi kilpailu, johon sisältyy seuraavina kilpailupäivinä suoritettavat purjehdukset: 10.5., 17.5., 24.5., 31.5., 7.6., 14.6., 21.6., 2.8., 9.8., 16.8., 23.8., 30.8., 6.9., 13.9.
7.2 Kunakin kilpailupäivänä purjehditaan 1 – 4 purjehdusta kilpailupäällikön viestinnän mukaisesti.
7.3 Ensimmäisen luokan varoitusviesti annetaan kilpailupäivänä kello 18:27.

9 PURJEHDUSOHJEET
Purjehdusohjeet ovat saatavana TPS:n Ursuit Cup -verkkosivuilta.

10 KILPAILUPAIKKA
Kilpailualue sijaitsee Iso-Pukin ja Viittakarin välisellä alueella.

11 RADAT
Purjehdittavat radat ovat luovi-myötätuuli tyyppisiä.

13 PISTELASKU
13.1.    Kilpailussa käytetään Purjehduksen kilpailusääntöjen liitteen A mukaista pistelaskujärjestelmää.
13.2.    Veneen kokonaispistemäärä on sen kaikista purjehduksista saamien pistemäärien summa, josta vähennetään sen huonoimmat 25% luokan kaikista kilpailun purjehduksista saamat pistemäärät, tämä muuttaa sääntöä A2.

19 PALKINNOT
Palkinnot jaetaan SPV:n palkintokaavan mukaisesti.

20 VASTUUVAPAUTUS
20.1    Kilpailijat osallistuvat kilpailuun täysin omalla vastuullaan. Katso sääntöä 4, Päätös kilpailla. Kilpailun järjestäjä ei ota vastuulleen mitään korvausvelvollisuutta mistään aineellisesta tai henkilövahingosta tai kuolemantapauksesta, joka tapahtuu kilpailun yhteydessä tai sitä ennen, sen aikana tai sen jälkeen.

21 VAKUUTUS
Jokaisella kilpailevalla veneellä tulee olla voimassaoleva vastuuvakuutus.

22 LISÄTIETOJA
Turun Pursiseura (TPS), Airisto Segelsällskap rf (ASS) ja Turun Työväen Pursiseura ry (TTPS)
www.turunpursiseura.fi

23 MUUTOKSET
Kaikki muutokset tähän kilpailukutsuun julkaistaan 9.5.2017 mennessä TPS:n Ursuit Cup verkkosivuilla.