Koulutus

Turun Pursiseura tarjoaa purjehduskursseja myös aikuisille, jopa aivan aloittelijoille. Suomen Purjehdus ja Veneilyn auktorisoiman Turun Pursiseuran Purjehduskoulun järjestämän purjehtijakurssin tavoitteena on antaa aloittelijallekin riittävät perustiedot ja -taidot toimia köliveneen miehistön aktiivisena jäsenenä. Päällikkökurssi puolestaan on sopiva myös sellaisille purjehtujoille, joilla on purjehduskokemusta, mutta jotka haluavat ohjatusti vahvistaa omaa osaamistaan.

Seura järjestää myös muuta koulutusta, mm. EA-kursseja, solmukursseja,tutkakursseja ja VHF-kursseja kysynnän mukaan. Maaliskuussa pidetään Veneily- ja saaristoteemailtoja vaihtuvin aihein.

Haluatko oppia purjehtimaan? Ilmoittaudu Purjehtijakurssille

Turun Pursiseuran järjestämälle purjehtijakurssille voi tulla turvallisin mielin kokeilemaan, onko purjehdus laji, jota haluaisi harrastaa enemmänkin. Suomen Purjehdus ja Veneilyn auktorisoiman Turun Pursiseuran Purjehduskoulun järjestämän kurssin tavoitteena on antaa...

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajan tasalla!