Purjehtijakurssi

Turun Pursiseuran järjestämälle purjehtijakurssille voi tulla turvallisin mielin kokeilemaan, onko purjehdus laji, jota haluaisi harrastaa enemmänkin. Suomen Purjehdus ja Veneilyn auktorisoiman Turun Pursiseuran Purjehduskoulun järjestämän kurssin tavoitteena on antaa aloittelijallekin riittävät perustiedot ja -taidot toimia köliveneen miehistön aktiivisena jäsenenä. Kurssilla käsitellään mm seuraavia asioita: veneen hallinta ja ohjaus, purjeiden käsittely, solmut, väistämissäännöt, merikartat ja navigointi, varustetietous ja purjehtijan säätietous.
Veneinä käytetään erilaisia isoja matkaveneitä ja 606-koulutusveneitä. Tiedustele myös mahdollisuutta osallistua omalla veneellä !

Kurssimaksu 330 euroa, Turun Pursiseuran jäseniltä 260 euroa. Kurssimaksusta laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen varausmaksu 50 e. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä, muussa tapauksessa ilmoittautuminen ei ole sitova ja paikka vapautuu jollekin toiselle. Varausmaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen peruutetaan.

21.8. Teorialuentoja klo 18 – 21
23.8. Teorialuentoja klo 18 – 21