Tervetuloa rantatapahtumaan, jossa tapaa vanhoja ja uusia purjehdusystäviä ja jossa suunnitellaan alkavan kesän purjehduksia – luonto on heräämässä kesään ja kausi on vielä edessä.  Ruissalossa, Pursiseuran rannassa toteutettava rantatapahtuma on jo perinne. Sinne tullaan valmistautumaan kesään: katsastamaan veneitä, tarkistuttamaan palosammuttimet, kaasuhellat ja paukkuliivit. Purjehduskeskuksen terassilla on tarjolla myös makoisat munkkikahvit, lisäksi eri veneilytarvikeyritysten myyntipisteistä voit tehdä löytöjä. Palosammuttimien ja nestekaasulaitteiden tarkastukset alkavat jo klo 15.  Muutoin rantatapahtumaohjelma käynnistyy klo 17.30.

Rantatapahtuman yhteydessä toteutetaan seuramajalla uusien jäsenten perehdytystilaisuus klo 19  – tervetuloa. Tervetuloa myös vanhat jäsenet kuulemaan, mitä kaikkea seura tarjoaa jäsenilleen.

Kevään 2017 rantatapahtuma on torstaina 18.5.

Ohjelmassa mm.

• Veneiden katsastusta klo 17 alkaen (varaa aika toimistosta)
  • Sammuttimien tarkistuksia ja tuotemyyntiä: Palosammutin Oy tarkistaa sammuttmet erikoishintaan, yksi sammutin 3 e, kaksi sammutinta 5 e. Tarkastukset alkavat klo 15.
  • Huoltoliike Nukari tarkistaa nestekaasulaitteet 30 e/vene.Tarkastukset alkavat jo klo 15. Tarkistusaika varataan etukäteen toimistosta. Käteismaksu tasarahalla tai pankki/luottokortilla.
  • Seuran toiminnan esittelyä ja jäsentuotteiden myyntiä
  • Kahvipiste avoinna rannassa: kahvi/mehu ja pulla hintaan 2 e
  • Tuote-esittelyä ja myyntiä erikoistarjouksin: mm. Ocean Spirit, Duell, Tigo.

Tervetuloa!