Turun Pursiseuran kotisatama sijaitsee Ruissalossa, Härkälänlahdella. Ruissalo on kätevän matkan päässä keskustasta ja siellä on mukava käydä talvellakin. Alueella on kameravalvonta ja vartiointi. Vartioinnista vastaavat seuran jäsenet.

Satamassa on laituri- ja telakointipaikat noin 200 veneelle. Laituripaikan hinta määräytyy veneen leveyden mukaan, talvitelakoinnin veneen pinta-alan mukaan.

Laituripaikoilla on käytössä sähkö ja vesi.

Sähkökäyttöisellä mastonosturilla takila nousee kevyesti ja mastokärryllä siirrät sen kätevästi suojaan mastosuuliin. Vene nostetaan kiinteällä 6,3 tonnin nosturilla satamamestarin toimesta ja siirretään traktorivetoisella kuljetuskärryllä omalla pukillaan telakointipaikalle odottamaan seuraavaa veneilykautta. Nostoajankohdan saat valita itse varaamalla sen seuran toimistosta.

Painavammat veneet nostetaan yhteisnostopäivänä autonosturilla maalaiturille. Telakointialueilla on vesi- ja sähköpisteet. Nosturin luona käytettävissä on painepesuri.