Talvitelakointi

Tuo veneesi oman seurasi alueelle talveksi. Ruissalo on kätevän matkan päässä keskustasta ja siellä on mukava käydä talvellakin. Alueella on kameravalvonta ja vartiointi. Vartioinnista vastaavat telakointipaikan haltijat.

Sähkökäyttöisellä mastonosturilla takila nousee kevyesti ja mastokärryllä siirrät sen kätevästi suojaan mastosuuliin. Vene nostetaan kiinteällä 6,3 tonnin nosturilla satamamestarin toimesta ja siirretään traktorivetoisella kuljetuskärryllä omalla pukillaan telakointipaikalle odottamaan seuraavaa veneilykautta. Nostoajankohdan saat valita itse varaamalla sen seuran toimistosta.

Painavammat veneet nostetaan yhteisnostopäivänä autonosturilla maalaiturille. Telakointialueilla on vesi- ja sähköpisteet. Nosturin luona käytettävissä on painepesuri.