Sijainti: Iniö
N 60° 24,8´ – E 21° 10,6´ (WGS84)
Merikartta 29, Veneilykartta D 732
Omistus: vuodesta 2012 alkaen, n. 20 000 m2
Etäisyys TPS:sta: n. 35 mpk
Palvelut: sauna, n. 10+8 m laituria, 3 poijua, soutuvene, käymäläSaari-isännät: Juha-Matti Liukkonen, Seija Liukkonen, Pekka Koivisto, Päivi Koivisto

Luonnonkaunis Marholmsören sijaitsee Iniön kunnan länsiosassa Åselholmin länsipuolella olevassa saariryhmässä vain vajaan parin mpk:n etäisyydellä Ahvenanmaan rajasta. Turusta tultaessa sinne kuljetaan Keistiön etelä- ja länsipuolitse Hällesön ja Kvarnholmin välisen kapean salmen kautta. Pohjoisesta Kustavin suunnasta lähestyttäessä tullaan Steduholmin eteläpuolelta Bergön ja Gloholmin länsipuolitse Bergholmin ja Korsholmin välisen salmen kautta, jolloin on varottava Bergholmin itärannalla olevaa matalikkoa. Matalikko sijaitsee merikartan 4,3 m:n syväysmerkinnän kohdalla. Myös Korsholmin länsipuolella n. 150 m:n päässä rannasta on vedenalainen kivi.

Lännestä eli Kihdiltä tultaessa muodostavat Åselholmin linkkimasto ja Irisholmin eteläpuoleisella luodolla oleva puinen kummeli linjan, jota tarkasti seuraamalla välttää Sydholmin luoteispuolella olevan laajan matalan. Irisholmin eteläkärki tulee kiertää riittävän kaukaa pitkälle ulottuvan kivikon vuoksi.

Satamaa tulee lähestyä idästä pitkin saaren keskiosassa olevien linjataulujen osoittamaa linjaa. Taulut näkyvät pimeässäkin valokiilan osuessa niihin. Linjan eteläpuolella on laaja matalikko, joka ulottuu kauas näkyvissä olevan luodon eteläpuolelle. Myös väylän pohjoispuolella on joitain vedenalaisia kiviä, joten tultaessa lännestä Kihdiltä tai pohjoisesta Kustavin suunnalta on Skäret aina kierrettävä etelän puolelta.

Satamassa, joka on avoin etelätuulille, on pieni laituri poijuineen ja sauna. Saari oli vuokralla 1985-2011 ja siirtyi Turun Pursiseuran omistukseen vuoden 2012 alussa.