Kevättalven retki Utöseen

20. – 22.3.2020
Lähtisitkö kevättalviseen ulkosaaristoon katsomaan merta ja muuttolintujen saapumista?

Kevättalven retki Utöseen

Utön Havshotellista on varattu yhdeksän kahden hengen huonetta. Majoitus on kahden hengen huoneissa sisältäen aamiaiset la ja su sekä liinavaatteet. Lauantaina on yhteinen lounas ja illallinen.

Utössä ei ole toistaiseksi varattu erityistä ohjelmaa, vaan tarkoituksena on ulkoilla, bongata muuttolintuja ja nauttia keväästä! Mikäli halukkuutta on, voimme varata myös saunan sekä opastetun majakkavierailun.

Utöseen mennään m/s Eivorin kyydissä, lähtöpaikka on Pärnäinen perjantaina 20.3.2020 klo 18.00. Pärnäisiin menemme omilla autoilla, järjestellään kimppakyytejä.  Paluu on m/s Eivorilla sunnuntaina, Pärnäisissä ollaan klo 18.

Matkan kokonaishinta on 185 euroa/henkilö, sisältäen majoituksen Havshotellissa (2 yötä, 2 hengen huoneissa), aamiaiset sekä lounaan ja päivällisen lauantaina. Mahdollinen saunamaksu ja majakkakierros maksetaan erikseen.

Kevättalven retkelle pääsee mukaan 18 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, matka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja Marjut Putkinen, puh. 050 598 5484, marjut.putkinen@turunpursiseura.fi

Tervetuloa!

Turun Pursiseura ry, Veneilyjaosto