Turun Pursiseura ry on aktiivinen toimija ja liikuttaja, joka tarjoaa mahdollisuuksia koko perheelle kunto-liikunnasta huippu-urheiluun. Seurassa on tällä hetkellä jäseniä 1535 ja veneitä rekisterissä 596. Seuran kotisatama Ruissalossa on ympäristöystävällinen Roope-satama, lisäksi Turun Pursiseuralla on kolme omaa saarta jäsenten virkistyskäyttöön. Seuran junioritoiminnalla on Olympiakomitean ja Suomen Purjehdus ja Veneilyn myöntämä Tähtiseura-tunnus.

Turun Pursiseuran ohjeistus koronaan liittyen (päivitetty 10.6.2020)

Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, ministeriöiden, Olympiakomitean ja Suomen Purjehdus ja Veneilyn linjauksia koronan suhteen. Tilanne muuttuu jatkuvasti ja päivitämme ohjeistuksiamme tarvittaessa.

Toimisto on normaalisti avoinna. Toki turhaa käyntiä myös toimistossa on syytä välttää. Polttoaineaseman palvelupuoli avataan 29.5.

Veneen katsastuksen voi edelleen suorittaa joko etänä tai normaalisti, seuraavat asiat huomioiden: katsastukseen osallistuu vain kaksi henkilöä: veneenomistajan edustaja ja katsastaja.

  • Veneenomistajan edustaja ja katsastaja ovat täysin terveitä, eivät kuulu riskiryhmiin, ovat alle 70-vuotiaita ja ottavat huomioon myös perheidensä/läheistensä terveydentilan.
  • Katsastajan ja veneenomistajan edustajan on noudatettava hyvää hygieniaa ja kahden metrin etäisyyttä toisistaan.
  • Katsastus tehdään katsastajan ja veneenomistajan edustajan yhteisellä suostumuksella. Katsastaja voi siis myös kieltäytyä katsastuksen tekemisestä.

Tarkempaa tietoa veneen katsastuksesta poikkeusaikana ja katsastusajankohdat löytyvät täältä.

Vesillelaskut Ruissalon kotisatamassa ovat mahdollisia normaaliin tapaan, mutta silloinkin tulee noudattaa viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Kotisatamassa Purjehduskeskuksen pukuhuoneet ja iso sauna ovat normaalisti käytössä. Tukikohdissa yhteissaunavuorot ovat käytössä normaaliin tapaan.

Kesän eskaaderit Tukholmaan ja Puolaan on peruttu, mutta Veneilyjaosto järjestää eskaaderin Pohjanlahdelle.

Kaikessa seuratoiminnassa tulee noudattaa viranomaisten antamia voimassaolevia määräyksiä ja ohjeita. Keskeistä on huolehtia hygieniasta, pitää suositellut etäisyydet kanssaihmisiin kaikissa tilanteissa, huolehtia riskiryhmien suojaamisesta sekä pysyä kotona flunssaisena, nuhaisena tai muutenkaan oireilevana. Tämä on eirytisen tärkeä pitää mielessä seuran saaritukikohdissa. Huomioithan myös, että mikäli olet karanteenissa, tukikohdissa et voi karanteeniaikana käydä. Huolehtimalla näistä asioista, voimme ulkoilmalajina nauttia veneilyharrastuksestamme tälläkin veneilykaudella.

Seuran hallitus pitää kokouksen 13.7., jolloin tarkastellaan tilannetta loppukesän tapahtumien osalta.

Ajankohtaista

Pohjanlahden eskaaderi

Puolan ja Tukholman saariston eskaaderien peruunnuttua järjestetään pienimuotoinen poikkeusolojen eskaaderi Pohjanlahdelle. Kokoontuminen on Marholmsörenillä la 20.6 illalla.

Facebook

Seuran tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - heinäkuu 2020 › Juniorikurssit

  • Ei vastaavia tapahtumat listattuna kohteeseen Juniorikurssit. Kokeile tarkastella koko kalenteria löytääksesi täyden listan tapahtumista.

Calendar of Tapahtumat

Calendar of Tapahtumat
maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2