Turun Pursiseura ry on aktiivinen toimija ja liikuttaja, joka tarjoaa mahdollisuuksia koko perheelle kunto-liikunnasta huippu-urheiluun. Seurassa on tällä hetkellä jäseniä 1535 ja veneitä rekisterissä 596. Seuran kotisatama Ruissalossa on ympäristöystävällinen Roope-satama, lisäksi Turun Pursiseuralla on kolme omaa saarta jäsenten virkistyskäyttöön. Seuran junioritoiminnalla on Olympiakomitean ja Suomen Purjehdus ja Veneilyn myöntämä Tähtiseura-tunnus.

Turun Pursiseuran ohjeistus koronaan liittyen (päivitetty 1.8.2020)

Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, ministeriöiden, Olympiakomitean ja Suomen Purjehdus ja Veneilyn linjauksia koronan suhteen. Tilanne muuttuu jatkuvasti ja päivitämme ohjeistuksiamme tarvittaessa.

Kotisatamassa Purjehduskeskuksen pukuhuoneet ja iso sauna ovat normaalisti käytössä. Tukikohdissa yhteissaunavuorot ovat käytössä normaaliin tapaan. Seuran kalenterissa olevat tapahtumat toteutuvat suunnitellusti.

Kaikessa seuratoiminnassa tulee noudattaa viranomaisten antamia voimassaolevia määräyksiä ja ohjeita. Keskeistä on huolehtia hygieniasta, pitää suositellut etäisyydet kanssaihmisiin kaikissa tilanteissa, huolehtia riskiryhmien suojaamisesta sekä pysyä kotona flunssaisena, nuhaisena tai muutenkaan oireilevana. Tämä on erityisen tärkeä pitää mielessä seuran saaritukikohdissa. Huomioithan myös, että mikäli olet karanteenissa, tukikohdissa et voi karanteeniaikana käydä. Huolehtimalla näistä asioista, voimme ulkoilmalajina nauttia veneilyharrastuksestamme tälläkin veneilykaudella.

 

Ajankohtaista

Facebook

Seuran tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

Tapahtumat - lokakuu 2020 › Juniorikurssit

  • Ei vastaavia tapahtumat listattuna kohteeseen Juniorikurssit. Kokeile tarkastella koko kalenteria löytääksesi täyden listan tapahtumista.

Calendar of Tapahtumat

Calendar of Tapahtumat
maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
+ Vie tapahtumat