Kevytvenepurjehduksen alkeiskurssi nuorille

Kevytvenepurjehduksen voi aloittaa monen ikäisenä. Nuorten kevytvenekurssilla käytämme koulutusveneinä Zoom8-jollia. Kurssilaiset saavat seuran puolesta käyttöönsä veneet ja kelluntaliivin.

Kurssilla

• opitaan purjehduksen peruskäsitteet ja purjehditaan paljon
  • purjehditaan helpoissa olosuhteissa ohjaajan valvonnassa
  • opitaan tavallisimmat solmut

Oletko Turun Pursiseuran jäsen tai OP omistaja-asiakas? Hyödynnä jäsenetusi!

Kurssista

HUOM! Korona-aikana olemme valmistautuneet järjestämään kurssit annettujen suositusten ja määräysten mukaisesti seuraavasti:
– Kurssi järjestetään kokonaan ulkona pienryhmissä, kokoonpano pysyy samana koko kurssin ajan
– Ryhmä käyttää koko kurssin ajan samoja jollia ja kumivenettä. Jollat ja jatkopinnat desinfioidaan päivittäin, käytettävät köydet pestään päivittäin.
– Kurssilla noudatetaan tarvittavia turvaetäisyyksiä ja kiinnitetään erityistä huomiota käsihygieniaan.

Kenelle:
13 – 16 -vuotiaat kevytvenepurjehduksesta kiinnostuneet nuoret

Kurssimaksu: 150 euroa,  TPS:n jäsenille ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille 135 euroa.

Lisätietoja:
Katja Rytkönen