Nuorten kevytvenepurjehduksen alkeiskurssi

Kevytvenepurjehduksen voi aloittaa monen ikäisenä. Nuorten kevytvenekurssilla käytämme koulutusveneinä Zoomia. Kurssilaiset saavat seuran puolesta käyttöönsä veneet ja kelluntaliivin. Ohjaajina toimivat Suomen Purjehdus ja Veneilyn ohjaajakurssin käyneitä junioriohjaajia.

Kurssimaksu on 170 euroa.  TPS:n jäsenet ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat saavat kurssimaksusta 10% alennuksen. Kurssimaksusta laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen varausmaksu 50 e. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä, muussa tapauksessa ilmoittautuminen ei ole sitova ja paikka vapautuu jollekin toiselle. Varausmaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen peruutetaan.

Lisätietoja:
Katja Rytkönen
katja.rytkonen(at)turunpursiseura.fi

Kohderyhmä: 13 – 16 -vuotiaat kevytvenepurjehduksesta kiinnostuneet nuoret

Ajankohta: 3. – 7.6. klo 13-16

Kurssiohjelma: Purjehduksen peruskäsitteet, purjehtiminen helpoissa olosuhteissa ohjaajan valvonnassa, veneilyturvallisuus ja tavallisimmat solmut. Paljon purjehdusta pienryhmissä zoom-jollalla.

Kurssin kesto: ma-pe (5 x 3 h= 15 h)

Hinta 170 euroa.