Kilpapurjehdus

Kilpailutoiminta Turun Pursiseurassa

Turun Pursiseura on yksi Suomen suurimpia kilpailujärjestäjäseuroja, niin kilpailuiden mittakaavassa kuin koulutettujen ja lisensoitujen kilpailutoimihenkilöiden määränkin mukaan mitattuna. Vastaamme alueellamme säännöllisestä kilpailutoimihenkilöiden ja uusien kilpailujärjestelytehtävistä kiinnostuneiden koulutuksesta SPV:n laatujärjestelmän mukaisesti. Turun Pursiseura toimii alueellisena harjoittelukeskuksen. Teemme yhteistyötä Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa. Turun Pursiseuralla harjoittelee myös Special Olympics – ryhmä, joka käyttää harjoitteluveneinään seuran 606:sia.

Tiedot kauden kilpailuista löytyvät osoitteesta
manage2sail.com

Manage2Sail.com

Ilmoittautuminen kaikkiin kilpailuihin tapahtuu Manage2Sail.com -sivustolta. Sivuilta löydät myös purjehdusohjeet ja tulokset.

Manage2Sailin toimintalogiikka lähtee siitä, että kullakin purjehtijalla on järjestelmässä oma profiili, jota he käyttävät ilmoittautumiseen. Kun ilmoittaudut ensimmäiseen kilpailuusi Manage2Sailin kautta, pitää sinun luoda tili (painamalla Luo tili -nappia). Tämä tarvitsee tehdä vain kerran. Sen jälkeen käytät samaa profiilia aina kun ilmoittaudut minkä tahansa Manage2Sailia käyttävän seuran kilpailuun.

PROFIILIN LUOMINEN

Profiiliin tulee täyttää ainakin ne tiedot, joita kilpailuun ilmoittautumisessa vaaditaan. Lisäksi järjestelmä vaatii sähköpostiosoitteen varmistamista klikkaamalla antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetyssä viestissä olevaa linkkiä.

Mikäli haluat muuttaa tai jatkaa aiempaa ilmoittautumistasi, voit kirjautua järjestelmään osoitteessa portal.manage2sail.com ja valitsemalla kilpailun tulevista tapahtumistasi. Ilmoittautumista voi muuttaa ilmoittautumisen määräajan umpeutumiseen asti.

TIETOJEN MUUTTAMINEN JA MAKSU

Mikäli sinulla on jo profiili, kirjaudu sisään käyttäen aiemmin antamaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Jos profiilistasi puutuu joku vaadittu tieto, sinun on täydennettävä sitä ennen kuin voit edetä. Viemällä hiiren kursorin punaisen huutomerkin päälle saat selville, mitkä tiedot puuttuvat ja voit täydentää ne painamalla Muuta-linkkiä.

Pääset tarkistamaan omat ilmoittautumisesi osoitteesssa https://portal.manage2sail.com, kun kirjaudut ensin sisään.

Painamalla Näytä-nappia pääset katsomaan ilmoittautumisesi tilaa. Mikäli ilmoittautumisesi on jäänyt aiemmin kesken, täältä pääset viemään sen loppuun painamalla Muuta-nappia. Viemällä hiiren punaisen huutomerkin päälle saat tietää, mikä ilmoittautumisestasi vielä puuttuu.

Myös maksaminen hoidetaan Manage2Sailin kautta. Itse maksuliikenteen hoitaa hollantilainen Mollie-maksunvälityspalvelu.