Valttina osaaminen

Seuramme purjehduskoulu on yksi maamme suurimmista seurakouluista. Koulumme toiminta perustuu Suomen Purjehdus ja Veneilyn sekä Traficomin ohjaamaan koulutukseen. Kouluttajamme ovat kokeneita ja osaavia purjehduksen opettajia. Koulutuksessa käytämme seuran 606-veneitä sekä opettajian omia veneitä.

Turun Pursiseuran kautta sinulla on mahdollista saada todistus Kansainvälisen huviveneen kuljettajankirjan hankintaa varten. Seuran järjestämällä päällikkökurssilla on mahdollista antaa taidoista tarvittava näyttö.

Purjehduskoulutuksen lisäksi järjestämme myös muita koulutuksia ja maaliskuussa veneily- ja saaristo -teemaillat. Teemme yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, jolloin mahdollistetaan tepsiläisille muun muassa EA-, CEVNI- ja VHF-koulutukset.

Vuonna 2023

• Järjestämme koulutus- ja teemailtoja. Illat ovat avoimia paitsi seuran jäsenille, myös kaikille muille aiheista kiinnostuneille.
  • Koulutamme:
    päällikkökurssi keväällä
    purjehtijakurssi 27.3. – 5.6.
    purjehtijakurssin jatko (sopii erityisesti oman veneen hankintaa harkitsevalle) 3.5. – 10.6.
    purjehtijakurssi 14.8. – 28.8.
    purjehtijakurssin jatko (sopii erityisesti oman veneen hankintaa harkitsevalle) 21.8. – 9.9.
  • Tarjoamme lajikokeilua ja teemme yhteistyötä muun muassa meripartiolaisten, Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion Merilinjan, korkeakouluopiskelijoiden ja MLL:n kanssa