Valttina osaaminen

Seuramme purjehduskoulu on yksi maamme suurimmista seurakouluista. Koulumme toiminta perustuu Suomen Purjehdus ja Veneilyn sekä Traficomin ohjaamaan koulutukseen. Kouluttajamme ovat kokeneita ja osaavia purjehduksen opettajia. Koulutuksessa käytämme seuran 606-veneitä sekä opettajian omia veneitä.

Turun Pursiseuran kautta sinulla on mahdollista saada todistus Kansainvälisen huviveneen kuljettajankirjan hankintaa varten. Seuran järjestämällä päällikkökurssilla on mahdollista antaa taidoista tarvittava näyttö.

Purjehduskoulutuksen lisäksi järjestämme myös muita koulutuksia ja maaliskuussa veneily- ja saaristo -teemaillat. Teemme yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa, jolloin mahdollistetaan tepsiläisille muun muassa EA-, CEVNI- ja VHF-koulutukset.

Vuonna 2022

• Järjestämme Veneily ja saaristo –teemaillat maaliskuussa. Illat ovat avoimia paitsi seuran jäsenille, myös kaikille muille aiheista kiinnostuneille.
  • Koulutamme:
    päällikkökurssi 26.4. – 11.5.
    purjehtijakurssi 17.5. – 7.6.
    purjehtijakurssi elo/syyskuussa
  • Tarjoamme lajikokeilua ja teemme yhteistyötä muun muassa meripartiolaisten, Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion Merilinjan ja MLL:n kanssa