Kesän 2019 eskaaderit

Kesä 2019 tuo mukanaan useammankin eskaaderivaihtoehdon. Pisin eskaaderi suuntautuu Kalmarin kautta Kööpenhaminaan, lyhyin seuramme omiin saaritukikohtiin.

Eskaaderi seuran saaritukikohtiin

Saaritukikohtakierros tehdään eskaaderiluonteisesti Helatorstai-viikonloppuna 29.5. – 2.6., tietenkin säävarauksella.
Tarkoituksena on tutustuttaa seuramme uusia jäseniä näihin saaritukikohtiin ja niissä toimimiseen. Myös pidempään jäsenenä olleet, muttei vielä saaritukikohtiin tutustumaan ehtineet jäsenet, ovat tervetulleita mukaan.

Keskiviikkoiltana kokoonnutaan klo 18 Ruissalon kotisatamassamme, suunnataan sieltä Pyytinkarille saunomaan ja yöpymään.  Mikäli veneesi kotisatama on jossain muualla, voit tulla suoraan Pyytinkarille. Torstaina aamupäivällä tutustutaan paikkaan ja talkoillaan, puolenpäivän jälkeen lähdetään kohti Iniössä sijaitsevaa Marholmsöreniä. Mukaan voit liittyä vielä torstaina aamupäivällä Pyytissä. Markkarissa sama kuvio kuin Pyytillä. Perjantaina matka jatkuu kohti Nauvossa sijaitsevaa Svinön tukikohtaamme. Matkalla yövytään jossain kivassa paikassa, mahdollisesti vaikka Jungfruskärissä sen keväistä kukkaloistoa ihaillen. Lauantai-illalla rantaudutaan vuorostaan Svinöön. Sunnuntaina tutustaan paikkaan ja talkoillaan ennen kotimatkalle lähtöä.

Lisätietoja Jukka Sainiolta, 040 7499 886, jukka.sainio@gmail.com

Baltic Jazz -eskaaderi

Vaihtoehtoinen eskaaderi Svinöstä ”mutkan kautta” Taalintehtaalle Baltic Jazz’iin, on tarkoitus järjestää 30.6. -7.7., jotta nekin, joilla ei ole tilaisuutta lähteä seuran pidemmälle eskaaderille Kalmar – Kööpenhamina, voivat nauttia yhteispurjehduksen yhteisöllisyydestä.

Reittivaihtoehtoja on tässä vaiheessa esillä viisi, reitti päätetään lopullisesti Svinössä, kun tiedetään vallitsevat sääolosuhteet. Ja päättyminen on ajoitettu torstai-illaksi Taalintehtaalle, jossa perjantaina alkaa Baltic Jazz- tapahtuma. Laituripaikkoja ei valitettavasti sieltä saa varatuksi, mutta olemme sen verran ajoissa liikkeellä, että uskon meille löytyvän tilaa. Ja jos ei halua tehdä Taalintehtaan reissua, voi toki Hangosta jatkaa omaa reittiään eteenpäin.

Reittivaihtoehtoja on tässä vaiheessa ollut esillä Svinöstä Öröön tai Rosalaan, josta joko  Suomenlahden yli Viron puolelle Kärdlaan, jossa oltaisiin päivä perillä paikkaan tutustuen. Paluu Hankoon keskiviikkona, josta torstai-illaksi Taalintehtaalle, tai
Jussäröön/Hankoon ulkokautta Bengtskärin kautta. Matka jatkuisi Tammisaareen, josta keskiviikkoillaksi Hankoon, josta Taalintehtaalle torstaina, tai Hankoon sisäväylää ja edelleen Tammisaareen ja Hankoon kuten edellisissä vaihtoehdoissa.
Lisää tietoa Jukka Sainiolta, puh. 040 7499 886 , jukka.sainio@gmail.com

Tutustu reitteihin
Baltic Jazz -eskaaderin reittivaihtoehdot

Eskaaderi Kalmar -Kööpenhamina

TPS:n kevätkokouksen jälkeen  11.4.  Heikki Bang -salissa TPS Purjehduskeskuksessa kokoontuu ryhmä vetämään yhteen Köpiksen eskaaderin tilanteen, Tilaisuudessa on mahdollista ilmoittautua mukaan eskaaderille tai tulla muuten vain kuulolle.

Kalmar-Kööpenhamina -reittisuunnitelma