TPS race -tiimi

Valmennusmaksu/kausi on 500 euroa sisältäen valmennuksen vesillä ja kisoissa. Kilpailujen osallistumisesta aiheutuvat kulut kukin purjehtija maksaa itse. Ryhmässä harjoittelevan tulee olla Turun Pursiseuran tai jonkin muun SPV:n jäsenseuran jäsen, jolloin hän on muun muassa SPV:n tarjoaman lajille suunnatun ryhmätapaturmavakuutuksen piirissä.

Turun Pursiseura tarjoaa harjoittelumahdollisuuksia junioreille seuraavissa ryhmissä̈: Optiharrastajat, Optihaastajat ja Optitiimi, Zoom-valmennusryhmä sekä E-jolla–valmennusryhmä.

TPS Race-team on tavoitteellisesti kilpapurjehdusta harrastava ja kilpailuihin osallistuva Zoom8– ja E-jolla-purjehtijoiden junioriryhmä, jonka jäsenet kilpailevat aktiivisesti Suomen ranking-sarjassa, karsintakilpailuissa sekä kansainvälisissä kilpailuissa. Tällä hetkellä Race-teamiin kuuluu kuusi 14-19 vuotiasta purjehtijaa ja Race-team:iin on kauden aikana liittymässä uusia jäseniä, kun seuran nuorempia junioreita siirtyy Optimisti-luokasta suurempiin veneisiin.

TPS Race-team:in tämän vuoden päätavoitteet ovat Suomen ranking-kilpailuissa, SM-kilpailuissa, juniorien PM-, juniorien EM- sekä MM-kilpailuissa, jotka järjestetään tänä vuonna Hangossa 23.7-3.8. Suomen ranking-sarjaan kuuluu kahdeksan viikonlopun kestävää kilpailua välillä touko-syykuu, jotka järjestetään eri rannikkokaupungeissa. Turussa elokuussa järjestettävä Airisto regatta, ”kotikilpailu”, kuuluu myös sekä E- että Zoom8-jollien ranking sarjoihin. SM-kilpailut purjehditaan Oulussa elokuun lopussa. Kansainväliset arvokilpailut järjestetään heinä-elokuussa Suomessa (MM), Espanjassa (EM) ja Belgiassa (JuEM).