Optiharrastajat

Turun Pursiseuran optimistipurjehduksen alkeiskurssin suorittaneilla on mahdollisuus jatkaa purjehdusharrastustaan maksuttomissa iltatreeneissä kerran viikossa. Paikkana kurssilta tuttu Turun Pursiseuran ranta. Omaa jollaa tai jollaliivejä ei tarvita, vaan ne saa käyttöön seuralta. Vastuuohjaajana toimii Charlotte Lehtonen.

Ilmoittautuminen treeneihin tapahtuu oheisen linkin kautta http://optiharrastajat.nimenhuuto.com, salasana b5Q5yVhk

Varusteet

  • Optiharrastajat purjehtivat seuran omistamilla jollilla, et tarvitse siis omaa venettä. Myös jollaliivin saat seuralta.
  • Treeneissä purjehditaan jollassa yksin, valmentaja turvakumiveneessä lähellä
  • Harjoituksiin tarvitset mukaan aina: vaihtovaatteet, pyyhkeen, vettähylkivän ja tuulenpitävän vaatetuksen
  • Juniorit ovat treeneissä seuran vastuuvakuutuksen piirissä

Viestintäkanavamme Nimenhuuto

Nimenhuuto on Optiharrastajien virallinen viestintäkanava.  Nimenhuudosta näet yhdellä silmäyksellä viimeisimmät viestit ja ketkä ovat ilmoittautuneet mukaan ryhmäsi tapahtumiin. Profiilin luonnin jälkeen muista vahvistaa sähköpostisi, jotta saat jatkossa Nimehuudon viestit. Profiilissa kannattaa kiinnittää huomiota asetuksiin: saatko kaikista Nimenhuuto-viesteistä erikseen sähköposti-ilmoituksen, kuinka usein saat yhteenvedon viikon tapahtumista yms. 

Keräämme Nimenhuudon kautta  ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin. Esimerkiksi treenien suunnittelu on valmentajalle paljon helpompaa, kun tietää jo etukäteen, ketkä ovat tulossa paikalle. Nimenhuudon kautta voit myös itse lähettää viestiä valmentajalle ja treenikavereille. Nimenhuutoa on jatkossa hyvä seurata viikoittain ja jokaiseen yksittäiseen treeniin ja tapahtumaan tulee AINA ilmoittautua siellä. Muistathan myös tehdä ilmoittautumisen ajoissa.

Lisätietoa Nimenhuudosta löydät täältä