Gallup purjehdusolosuhteista

Ilmatieteen laitoksen CLIPS-hankkeessa toteutetaan uudenlaisia kuuden viikon ennustetuotteita, joista yksi liittyy purjehdusolosuhteisiin. Purjehtijoiden mielipiteitä halutaan kuulla siitä, mitkä ovat ihanteelliset purjehdusolosuhteet Suomen vesialueilla. Vastaamalla oheiseen gallupiin autat kehittämään purjehtijoille suunnattua ennustepalvelua.

Gallupiin pääset tästä linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/957defae-fa35-46c4-b53a-ead3467d977b?displayId=Fin1351766

Vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Gallup on auki elokuun loppuun saakka.

Mikä CLIPS-hanke?

Kehitämme Ilmatieteen laitoksessa uudenlaisia kuuden viikon mittaisia ennusteita ihmisten toiminnan ja turvallisuuden tueksi.

Ennustetuotteita kehitetään yhdessä niiden käyttäjien kanssa, joten CLIPS-hankkeessa kansalaiset voivat liittyä mukaan testaamaan ja kehittämään uusia palveluita. Ilmoittaudu halutessasi ennusteiden testaajaksi CLIPS-verkkosivujen kautta: http://clips.fmi.fi

Terveisin,

Hadassa Hovestadt / CLIPS-hankkeen tiimi Ilmastokeskus / Ilmatieteen laitos