Eskaaderi Pohjanlahdelle

Puolan ja Tukholman saariston eskaaderien peruunnuttua järjestetään pienimuotoinen poikkeusolojen eskaaderi Pohjanlahdelle. Kokoontuminen on Marholmsörenillä la 20.6 illalla.

 

 

 

Puolan ja Tukholman saariston eskaaderien peruunnuttua järjestetään pienimuotoinen poikkeusolojen eskaaderi Pohjanlahdelle. Lähtökohtaisesti ajatuksena on edetä Suomen rannikkoa pohjoiseen tuulten ja fiiliksen mukaan. Kokoontuminen on Marholmsörenillä la 20.6 illalla. Päivittäin kipparikokouksessa  päätetään, minne seuraavana päivänä purjehditaan vai pidetäänkö välipäivä. Kukin vene päättää itse, miten pitkälle pohjoiseen etenee. Pohjoiseen mentäessä voi vaikka valita eri satamat kuin takaisin palatessa.

Monille tuo pohjoisen suunta on vähiten purjehdittu ja tarjoaa näissä olosuhteissa parhaat uudet maisemat. Pysymällä Suomen rannikolla minimoimme riskit ja pysymme suomalaisen terveydenhoidon ulottuvilla.

Tervetuloa mukaan nauttimaan yhteisestä purjehduksesta ja hyvästä seurasta!

Mukaan lähteville perustetaan Whatsapp-ryhmä, johon voi ilmoittautua Juha Nurmelle, p. 0407315676 tai sähköpostiin nurmijuh@gmail.com.