Rantatapahtuma Ruissalossa 25.5.

 

 

 

Tervetuloa Turun Pursiseuran Rantatapahtumaan Ruissaloon TPS:n kotisamaan torstaina 25.  toukokuuta. Toiminta starttaa jo klo 15 katsastuksilla ja muilla tarkastuksilla ja kello 17 alkaa varsinainen tapahtuma. 

Sen lisäksi, että tapaat tuttuja buffetista ostetun kaffen ja wiinerin kera, voit tarkistuttaa sammuttimet, nestekaasu- ja kylmälaitteet ja lämmittimen sekä ostaa nestekaasua. Lisäksi paikalla ovat Ocean Spirit, Partiosissit, Pidä Saaristo Siistinä ry ja Ajolanranta.

Katsastukset, nestekaasu-, kylmä ja lämmitinlaitteiden tarkistukset varataan toimistolta.

Merikauppa Ocean Spiritin myyntipisteeltä löydät veneilijöille tärkeitä tuotteita mm. lokikirjoja, merikortteja, ladattavia lyhtyjä, sjö&hav -pesuaineita, hamampyyhkeitä, viini- ja kuohuviinilaseja, SALON Lakkitehtaan aurinkohattuja sekä maistiaisia Batelan kesävaatteista. Tule tutustumaan !

Ajolanranta tuo mukanaan Beneteaun First 14’ jollan, jolla pääsee koepurjehdukselle kipparin kera. Tämä jolla plaanaa, jos tuuli riittää. Ajolanranta järjestää myös Mirkan kkiillotustuotteiden esittelyn ja opastuksen sekä mahdollisesti pienen demon (kelivaraus). Lisäksi Ajolanranta kertoo mielellään päivitetyn telakan palveluista, varaosapalveluista sekä Beneteau-purjeveneistä.

Turun Partiosisseillä on myytävänä heidän satamakirjojaan, reittikirjojaan, minisaaristoja-kirjojaan ja lokikirjoja.Pidä Saaristo Siistinä ry tulee kertomaan toiminnastaan saariston ympäristön hyväksi ja siitä, miten sinä voit edesauttaa sitä.

Purjehduksenopettaja ja katsastaja Maarit Suomi esittelee seuran purjehduskoulua sekä vastaa katsastusta koskevin kysymyksiin.

Seuran kilpailutoiminta esittäytyy myös kertoen kilpailuista ja niiden järjestämisestä. Tässä yhteydessä voit jättää yhteystietos,i mikäli kilpailujen järjestäminen kiinnostaa, koska vapaaehtoisia tarvitaan.

Palveluiden hinnasto:

  • 10 € 2 kg kaasupullo (vaihtopullolla)

  • 13 € 5 kg kaasupullo (vaihtopullolla, teräs/kompo)

  • 22 € 11kg kaasupullo (vaihtopullolla, teräs)

  • 22 € 10kg kaasupullo (vaihtopullolla, komposiitti)

  • 3 €  sammuttimen tarkistus, 2 kpl vitosella

  • 25 € kaasulaitteiden tarkistus

  • 30 €/ 30min kylmälaitteen tarkistus*

  • 30 €/ 30min lämmittiminen tarkistus*

* mahdolliset korjaukset erikseen sovittava aikana ja huolehdithan, että laitteelle on mahdollisimman helppo pääsy.