Alkeiskurssi

Kesän 2019 juniorikurssit alkavat normaaliin tapaan kesäkuussa välittömästi koulujen päättymisen jälkeen. Kurssiohjelma noudattaa samoja periaatteita kuin aiemmin eli on useampiportainen ja mahdollistaa kehittymisen vasta-alkajasta pitkälle yhden kesän aikana.  Juniorien purjehduskoulun vastuuohjaajina toimivat Suomen Purjehdus ja Veneilyn ohjaajakurssin käyneitä junioriohjaajia.

Kurssimaksu on 170 euroa. TPS:n jäsenet ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat saavat kurssimaksusta 10% alennuksen. Kurssimaksusta laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen varausmaksu 50 e. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä, muussa tapauksessa ilmoittautuminen ei ole sitova ja paikka vapautuu jollekin toiselle. Varausmaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen peruutetaan.

Lisätietoja:
Katja Rytkönen
katja.rytkonen(at)turunpursiseura.fi

Kohderyhmä: 7 vuotta täyttäneet vasta-alkajat

Pääsyvaatimukset: Uimataito 25 m, halu oppia purjehtimaan, ikä vähintään 7 vuotta

Tavoite: Purjehdukseen tutustuminen ja kiinnostuksen herättäminen optimistijollapurjehdukseen.

Kurssiohjelma: Purjehduksen peruskäsitteet, purjehtiminen helpoissa olosuhteissa ohjaajan valvonnassa, veneilyturvallisuus ja tavallisimmat solmut. Paljon purjehdusta pienryhmissä leikinomaisin harjoittein.

Kurssin kesto: ma-pe klo 9-12, juhannusviikolla ja elokuussa ma-to klo 8.30-12