Jollapurjehduksen alkeiskurssi

Purjehdus on mukava, monipuolinen ja liikunnallinen harrastus. Jollapurjehduksen alkeiskurssi antaa hyvä valmiudet purjehduksen aloittamiseen. Omaa venettä ei tarvita, vaan kurssilaiset saavat käyttää seuran optimistijollia.

Kurssilla

• tutustutaan optimistijollaan
  • opetellaan purjehduksen perusteita,yleisiä merimiestaitoja ja yleisimmät solmut
  • harjoitellaan veneen hallintaa erilaisissa tuulissa ja tilanteissa.

Oletko Turun Pursiseuran jäsen tai OP omistaja-asiakas? Hyödynnä jäsenetusi!

Kurssista

Kohderyhmä: 7 vuotta täyttäneet vasta-alkajat

Pääsyvaatimukset: Uimataito 25 m, halu oppia purjehtimaan, ikä vähintään 7 vuotta

Tavoite: Purjehdukseen tutustuminen ja kiinnostuksen herättäminen optimistijollapurjehdukseen.

Kurssiohjelma: Purjehduksen peruskäsitteet, purjehtiminen helpoissa olosuhteissa ohjaajan valvonnassa, veneilyturvallisuus ja tavallisimmat solmut. Paljon purjehdusta pienryhmissä leikinomaisin harjoittein.

Kurssimaksu: 150 euroa,  TPS:n jäsenille ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille 135 euroa.

Lisätietoja:
Katja Rytkönen