Jollapurjehduksen jatkokurssi

Jatkokurssi on purjehtijalle, joka on purjehtinut vähintään yhden kesän optimistijollalla. osaa jo jollapurjehduksen alkeet ja haluaa kartuttaa taitojansa. Omaa venettä ei tarvita, vaan kurssilaiset saavat käyttää seuran optimistijollia. Kurssi toimii jatkokurssina peruskurssille.

Kurssilla

• opitaan trimmaamaan jollaa erilaisiin olosuhteisiin sopivaksi
  • paljon purjehdusta erilaisissa olosuhteissa
  • opetellaan rannasta lähtöä ja rantautumista eri tuulen suunnilla
  • opitaan tärkeimmät säännöt ja kilpapurjehduksen alkeet

Oletko Turun Pursiseuran jäsen tai OP omistaja-asiakas? Hyödynnä jäsenetusi!

Kurssista

Kohderyhmä: 8 vuotta täyttäneet peruskurssin käyneet tai vähintään yhden kesän optimistijollalla purjehtineet tytöt ja pojat.

Pääsyvaatimukset: Ikä vähintään 8 vuotta, uimataito 50 m ja halu kehittyä taitavaksi purjehtijaksi.

Tavoite: Jatkokurssin käytyään lapsi osaa purjehtia yksin optimistijolla kevyissä ja keskituulissa sekä kovalla tuulella ohjaajan valvonnassa

Kurssimaksu: 150 euroa,  TPS:n jäsenille ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille 135 euroa.

Lisätietoja:
Katja Rytkönen