Jollapurjehduksen jatkokurssi

Jatkokurssi on purjehtijalle, joka on purjehtinut vähintään yhden kesän optimistijollalla. osaa jo jollapurjehduksen alkeet ja haluaa kartuttaa taitojansa. Omaa venettä ei tarvita, vaan kurssilaiset saavat käyttää seuran optimistijollia. Kurssi toimii jatkokurssina peruskurssille.

Kurssilla

• opitaan trimmaamaan jollaa erilaisiin olosuhteisiin sopivaksi
  • paljon purjehdusta erilaisissa olosuhteissa
  • opetellaan rannasta lähtöä ja rantautumista eri tuulen suunnilla
  • opitaan tärkeimmät säännöt ja kilpapurjehduksen alkeet

Oletko Turun Pursiseuran jäsen tai OP omistaja-asiakas? Hyödynnä jäsenetusi!

Kurssista

HUOM! Korona-aikana olemme valmistautuneet järjestämään kurssit annettujen suositusten ja määräysten mukaisesti seuraavasti:
– Kurssi järjestetään kokonaan ulkona pienryhmissä, kokoonpano pysyy samana koko kurssin ajan
– Ryhmä käyttää koko kurssin ajan samoja jollia ja kumivenettä. Jollat ja jatkopinnat desinfioidaan päivittäin, käytettävät köydet pestään päivittäin.
– Kurssilla noudatetaan tarvittavia turvaetäisyyksiä ja kiinnitetään erityistä huomiota käsihygieniaan.

Kohderyhmä:
8 vuotta täyttäneet peruskurssin käyneet tai vähintään yhden kesän optimistijollalla purjehtineet tytöt ja pojat.

Pääsyvaatimukset: Ikä vähintään 8 vuotta, uimataito 50 m ja halu kehittyä taitavaksi purjehtijaksi.

Tavoite: Jatkokurssin käytyään lapsi osaa purjehtia yksin optimistijolla kevyissä ja keskituulissa sekä kovalla tuulella ohjaajan valvonnassa

Kurssimaksu: 150 euroa,  TPS:n jäsenille ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille 135 euroa.

Lisätietoja:
Katja Rytkönen