Peruskurssi

Peruskurssi  on purjehtijalle, joka osaa jo jollapurjehduksen alkeet ja haluaa kartuttaa taitojansa. Koulutusveneinä käytämme optimistijollia. Kurssilaiset saavat seuran puolesta käyttöönsä veneet ja kelluntaliivin. Juniorien purjehduskoulun vastuuohjaajina toimivat Suomen Purjehdus ja Veneilyn ohjaajakurssin käyneitä junioriohjaajia.

Kurssimaksu on 170 euroa. TPS:n jäsenet ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaat saavat kurssimaksusta 10% alennuksen. Kurssimaksusta laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen varausmaksu 50 e. Maksu tulee maksaa eräpäivään mennessä, muussa tapauksessa ilmoittautuminen ei ole sitova ja paikka vapautuu jollekin toiselle. Varausmaksua ei palauteta, mikäli osallistuminen peruutetaan.

Lisätietoja:
Katja Rytkönen
katja.rytkonen(at)turunpursiseura.fi

Kohderyhmä: 7 vuotta täyttäneet alkeiskurssin käyneet

Pääsyvaatimukset: Uimataito vähintään 25 m, alkeiskurssi käyty tai lapsi osaa purjehtia sivutuuleen ja tehdä käännöksiä kevyellä tuulella.

Tavoite: Purjehduksen perustaitojen kehittäminen, hallittu purjehdus kevyellä ja keskituulella ohjaajan valvonnassa.

Kurssiohjelma: Paljon purjehdusta. Käytännön harjoituksissa edetään alkeiskurssilla opitun pohjalta vaativampiin tehtäviin. ”Matkapurjehdus” optimistijollalla sekä harjoituksia mm. kolmioradalla. Jollan perussäädöt sekä varusteista huolehtiminen.

Kurssin kesto: ma-pe klo 13-16, juhannusviikolla ja elokuussa ma-to 12.30-16