Jollapurjehduksen peruskurssi

Peruskurssi  on purjehtijalle, joka osaa jo jollapurjehduksen alkeet ja haluaa kartuttaa taitojansa. Omaa venettä ei tarvita, vaan kurssilaiset saavat käyttää seuran optimistijollia. Kurssi toimii jatkokurssina alkeiskurssille.

Kurssilla

• purjehditaan paljon
  • käytännön harjoituksissa edetään alkeiskurssilla opitun pohjalta vaativampiin tehtäviin.
  • opitaan jollan perussäädöt

Oletko Turun Pursiseuran jäsen tai OP omistaja-asiakas? Hyödynnä jäsenetusi!

Kurssista

HUOM! Korona-aikana olemme valmistautuneet järjestämään kurssit annettujen suositusten ja määräysten mukaisesti seuraavasti:
– Kurssi järjestetään kokonaan ulkona pienryhmissä, kokoonpano pysyy samana koko kurssin ajan
– Ryhmä käyttää koko kurssin ajan samoja jollia ja kumivenettä. Jollat ja jatkopinnat desinfioidaan päivittäin, käytettävät köydet pestään päivittäin.
– Kurssilla noudatetaan tarvittavia turvaetäisyyksiä ja kiinnitetään erityistä huomiota käsihygieniaan.

Kohderyhmä:
7 vuotta täyttäneet alkeiskurssin käyneet

Pääsyvaatimukset: Uimataito vähintään 25 m, alkeiskurssi käyty tai lapsi osaa purjehtia sivutuuleen ja tehdä käännöksiä kevyellä tuulella.

Tavoite: Purjehduksen perustaitojen kehittäminen, hallittu purjehdus kevyellä ja keskituulella ohjaajan valvonnassa.

Kurssimaksu: 150 euroa,  TPS:n jäsenille ja OP Turun Seudun omistaja-asiakkaille 135 euroa.

Lisätietoja:
Katja Rytkönen