Zoom8-tiimi

Turun Pursiseuralla on kolme Zoom8-jollaa, jotka ovat junioreiden käytössä treeneissä. Zoom8-tiimin valmentajana toimii Kia Kokkonen.

Liity tiimiin ja ilmoittaudu treeneihin Nimenhuudossa zoom8-turunpursiseura.nimenhuuto.com/. Valmennusmaksu/kausi on 500 euroa sisältäen valmennuksen vesillä ja kisoissa. Kilpailujen osallistumisesta aiheutuvat kulut kukin purjehtija maksaa itse. Ryhmässä harjoittelevan tulee olla Turun Pursiseuran tai jonkin muun SPV:n jäsenseuran jäsen, jolloin hän on muun muassa SPV:n tarjoaman lajille suunnatun ryhmätapaturmavakuutuksen piirissä.

Tietoa Zoom8-jollasta ja varusteista

  • Harjoituksissa on mahdollista käyttää seuran omistamia jollia. Myös jollaliivin saat tarvittaessa seuralta.
  • Kun purjehtija edistyy harrastuksessa niin, että alkaa käydä kisoissa, tulee hänelle hankkia kisaamista varten oma jolla.
  • Harjoituksiin tarvitset mukaan aina: vaihtovaatteet, pyyhkeen, vettähylkivän ja tuulenpitävän vaatetuksen

Zoom8-liiton sivuilla voit tutustua jollaan lähemmin
http://www.zoom8.fi/zoom8-jolla/

 

Viestintäkanavamme Nimenhuuto

Nimenhuuto on Zoom8-tiimin virallinen viestintäkanava.  Nimenhuudosta näet yhdellä silmäyksellä viimeisimmät viestit ja ketkä ovat ilmoittautuneet mukaan ryhmäsi tapahtumiin. Profiilin luonnin jälkeen muista vahvistaa sähköpostisi, jotta saat jatkossa Nimehuudon viestit. Profiilissa kannattaa kiinnittää huomiota asetuksiin: saatko kaikista Nimenhuuto-viesteistä erikseen sähköposti-ilmoituksen, kuinka usein saat yhteenvedon viikon tapahtumista yms. 

Keräämme Nimenhuudon kautta  ilmoittautumiset joukkueen tapahtumiin. Esimerkiksi treenien suunnittelu on valmentajalle paljon helpompaa, kun tietää jo etukäteen, ketkä ovat tulossa paikalle. Nimenhuudon kautta voit myös itse lähettää viestiä valmentajalle ja treenikavereille. Nimenhuutoa on jatkossa hyvä seurata viikoittain ja jokaiseen yksittäiseen treeniin ja tapahtumaan tulee AINA ilmoittautua siellä. Muistathan myös tehdä ilmoittautumisen ajoissa.

Lisätietoa Nimenhuudosta löydät täältä