Veneilykauden päätösjuhla 20.11. klo 18

Veneilykauden päätösjuhlia vietetään ravintola Suomalaisella Pohjalla lauantaina 20.11. klo 18 alkaen.  Kesän aikana on kertynyt monta tarinaa jaettavaksi, paljon kysymyksiä pohdittavaksi ja ihmeteltäväksi, ja uusia ideoita makusteltavaksi. Illan tanssimusiikista vastaa kitaristi Ilpo Murtojärven orkesteri. Lisäksi ohjelmassa on pieniä, suuria puheita.

Illalliskortti, joka sisältää aterian ja alkumaljan lisäksi mahdollisuuden tanssia Turun parhaimpien muusikoiden soittaman musiikin tahdissa maksaa 75 euroa. Illalliskortti maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom! Osallistuaksesi tilaisuuteen sinulla tulee olla koronapassi (Koronapassilla tarkoitetaan todistusta saadusta koronarokote­sarjasta, negatiivisesta koronatesti­tuloksesta tai sairastetusta koronataudista).

Tule viettämään mukava ilta TPS-ystäviesi parissa! Päätösjuhlat järjestää Turun Pursiseuran Veneilyjaosto.