Tutkakurssi tepsiläisille
2. – 3.4.2022

TUTKAKURSSI TURUN PURSISEURAN JÄSENILLE 2. – 3.4. klo 10-15.15 (teoriaosuus + kirjallinen tentti) 12h

Kurssi on sisällöltään Suomen Navigaatioliiton vaatimusten mukainen ja Liikenne- ja viestintäviraston (Traficom) auditoima. Luokkahuoneessa toteutettava kurssi perehdyttää opiskelijan tutkan toimintaan, ominaisuuksiin, tutkanavigointiin kartalla ja ympäröivän liikenteen seurantaan tutkan avulla. Kurssin opettajana on merenkulun opettaja Heikki Suokivi.

Hyväksytyn kirjallisen kokeen suorittaneille kirjoitetaan todistus, jonka perusteella opiskelijalla on mahdollisuus antaa myöhempänä ajankohtana näyttö tutkankäyttötaidoistaan koulutusaluksella merellä. Sen toteuttaja Trygve Österman ottaa yhteyttä kurssilla olleisiin ja tarjoaa päivämääriä, joille voi ilmoittautua ajoa suorittamaan. Näyttöajopäivä on aina aamusta iltapäivään ja kustannus noin 100 euroa. Hyväksytyn näytön antaneilla on mahdollisuus hakea Tutkanavigaattorin diplomia.

Paikkana TSL Itäinen Rantakatu 64 (Manilla) 20810 Turku.

Kurssimaksu 54 euroa + kurssimateriaali noin 20 euroa.

Näyttöajo ei sisälly kurssimaksuun.

Ilmoittautumiset viimeistään 14.3.2022 sähköpostitse tsl.turku@tslturku.fi.

TSL:n toimisto on avoinna ma – to 9-16, pe klo 9-14. Puhelimitse tavoitat numerosta 0400 569 363