Tule mukaan kesän 2022 eskaadereille

ESKAADERIT TUKHOLMAN SAARISTOON JA PUOLAAN

Kesän 2022 eskaaderit suuntaavat Tukholman saaristoon ja Puolaan. ​Tukholman saariston eskaaderille lähdetään Svinöstä 12.7. Matkaa tehdään leppoisasti, sopivasti pysähdellen mielenkiintoisissa kohteissa. Tukholmasta paalumatkalle lähdetään 20.7. Puolan eskaaderi toteutetaan kahdessa ryhmässä. Rannikkoryhmä lähtee juhannusviikonloppuna 24.6.  ja etenee lyhyemmin välietapein ja käyttää matkaan Saaristomereltä Puolaan kaksi viikkoa. Avomeriryhmä lähtee viikon juhannuksen jälkeen 1.7. ja käyttää matkaan Saaristomereltä Puolaan yhden viikon. Rannikko-ja avomeriryhmä kohtaavat Puolan Kolobrzegissäpe 8.7. ja jatkavat siitä yhtä matkaa Puolan rannikkoa itään. Eskaaderi päättyy Gdanskiin sunnuntaina 17.7.

Tutustu eskaaderisuunnitelmiin tarkemmin ja lähde mukaan!